IS MIJN KIND IN ORDE?
Om onze werking VLOT EN ZORGELOOS te laten verlopen, zijn er natuurlijk een aantal zaken die IN ORDE gebracht moeten worden, zodat u uw kind met een gerust hart aan onze poort kan afzetten en zodat wij bij onze SPELLETJES ten volle rekening kunnen houden met onze leden. We zetten ze alvast even kort op een rijtje...

EEN INGEVULDE MEDISCHE FICHE:
Deze MEDISCHE FICHE, die u ontvangt bij inschrijving, omvat voor ons zeer veel RELEVANTE INFORMATIE over uw kind. Zo kan deze gebruikt worden voor het PLANNEN VAN BEPAALDE ACTIVITEITEN en zal deze door onze KOOKOUDERS geraadpleegd worden voor de samenstelling van het menu voor onze WEEKENDS en ons KAMP. Het is dan ook bijzonder belangrijk dat deze UP-TO-DATE en VOLLEDIG INGEVULD is, aangezien wij uw kind graag de JUISTE ZORG bieden. Daarnaast bevat deze MEDISCHE FICHE ook de nodige CONTACTGEGEVENS zodat wij U ten allen tijden kunnen bereiken, maar ook, in het allerslechtste geval, bij UW HUISDOKTER terecht kunnen. Tenslotte bevat deze MEDISCHE FICHE ook nog informatie over het al-dan-niet ALLEEN NAAR HUIS GAAN van uw kind na onze activiteiten, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze leden ook na onze activiteiten, VEILIG THUIS geraken.

SPEELPLEZIER VERZEKERD:
Om uw kind ULTIEM SPEELPLEZIER te garanderen en uw VERTROUWEN te optimaliseren, worden onze leden via de Chiro VERZEKERD. Belangrijk daarvoor is dat (1) de MEDISCHE FICHE van uw kind in orde is, maar nog belangrijker, dat (2) het LIDGELD van uw kind betaald is, aangezien uw kind anders NIET verzekerd is en het dus ONMOGELIJK zal kunnen deelnemen aan activiteiten zoals het GROEPSWEEKEND of het KAMP. Dit LIDGELD bedraagt 25 voor een HEEL JAAR en dient te worden overgemaakt op ons rekeningnummer: BE72 9731 2707 7916 met als vermelding: LIDGELD 'NAAM LID' + 'AFDELING LID', of cash te worden afgegeven in een ENVELOP met daarop dezelfde vermelding, aan iemand van de leidingsploeg. Natuurlijk betekent dit NIET dat kinderen die eens komen PROBEREN niet verzekerd zijn. De Chiro neemt daarvoor een PROEFPERIODE van 3 weken in acht, waarna LIDGELD betaald moet worden. Aangezien wij echter geen enkel kind het RECHT OP PLEPLO willen ontzeggen, bieden wij ook DISCRETE ONDERSTEUNING aan ouders die om een bepaalde reden MOEILIJKHEDEN hebben met het betalen van LIDGELD, WEEKENDS en andere ACTIVITEITEN. Deze ouders kunnen contact opnemen met de GROEPSLEIDING om samen een passende regeling te treffen.

UNIFORM?
Aangezien wij onze leden graag van op honderden meters afstand herkennen, hebben wij net zoals andere jeugdverenigingen een eigen(zinnig) UNIFORM dat te verkrijgen is op DE PLEPLO zelf. Dat UNIFORM bestaat uit een T-SHIRT (10), een TRUI (25) en een SJAALTJE (2). Ook hier voorzien we voor ouders voor wie dit financieel moeilijk is, TWEEDEHANDS TRUIEN en T-SHIRTS. Is de trui of t-shirt van uw kind te klein, maar nog in goede staat? Lever deze dan gerust in, zodat wij daar een ander kind BLIJ mee kunnen maken! Gelieve ALTIJD een NAAM in de trui of t-shirt TE NAAIEN of TE SCHRIJVEN! Er zijn namelijk een tweehonderdtal truien en t-shirts in "omloop" en het is dus vrijwel onmogelijk om deze uit elkaar te houden als deze ongemarkeerd zijn! Hoewel dit SPEELKLEDIJ is, vinden wij het wel belangrijk om een goede indruk na te laten en daarom vragen we om ons uniform NIET te BEKLADDEN!

KRANTJE EN BRIEVEN:
Om onze werking optimaal te laten VERLOPEN, ontvangt u op het eind van de MAAND een KRANTJE met daarin INFORMATIE voor de KOMENDE MAAND, de AFDELINGSPROGRAMMA'S, de nodige WEETJES en natuurlijk een aantal SPELLETJES! Wij vragen dan ook om dat KRANTJE voldoende te raadplegen zo dat u OP DE HOOGTE bent van onze activiteiten, aangezien het zeer jammer zou zijn voor uw kind(eren) om zo een BIJZONDERE ACTIVITEIT te mislopen! Mocht u het krantje van de komende maand nog NIET hebben, geen probleem, want het krantje is ook altijd terug te vinden op onze website (krantje lezen). Daarnaast maken wij ook gebruik van BRIEVEN die vaak gepaard gaan met INSCHRIJVINGSSTROOKJES. Ook deze proberen wij zo snel mogelijk ONLINE te plaatsen zodat u ze ten allen tijden kan raadplegen! Mocht u een brief toch NIET kunnen terugvinden, contacteer dan gerust onze webmaster even!